Beheer en onderhoud

slide

Server beheer

Voor optimale beschikbaarheid

Private server
Voor een optimale beschikbaarheid en werking van applicaties bieden wij standaard een zeer compleet server pakket. Dit server pakket is de basis voor het goed online beschikbaar stellen van applicaties.


Beveiliging
Voor de bescherming van de servers, data op deze servers en de bescherming van gebruikers / bezoekers voldoen onze server aan strenge veiligheidseisen. Hierbij maken wij gebruik van firewalls; voeren wij consequent beveiligingsupdates uit; zijn beveiligde (https) verbindingen doormiddel van SSL certificaten een standaard en werken wij tijdens ontwikkeling en beheer volgens strenge beveiligingsprocedures.


Moderne datacenters en top netwerken
Wij bieden eigen private servers welke wij geplaatst hebben in de modernste cloud datacenter. Deze datacenters voldoen aan de hoogste eisen, waardoor wij uiterst betrouwbare servers en netwerkverbindingen naar de buitenwereld bieden.


Periodieke rapportage
Ieder kwartaal brengen wij een rapportage en eventuele aanbeveling uit over jouw server(s). Hierin wordt onder andere het gebruik weergegeven en doen wij aanbevelingen als het gereageerd moet worden op bijvoorbeeld groei van het server gebruik.


  • Private server in de cloud
  • Beschikbaarheid monitoring
  • Beveiligingsupdates
  • Wekelijkse backup
  • Inclusief SSL voor ieder domein
  • Bescherming met firewall
  • Ieder kwartaal een gebruiksrapport
  • Gebruik van wereld's beste datacenters
slide

Applicatiebeheer

Applicaties in topconditie

Laravel beheer

Beveiligings en patch updates worden door ons consequent uitgevoerd. Daarnaast brengen wij periodiek een rapportage uit over jouw applicatie en doen hier indien nodig aanbevelingen.

WordPress beheer

Een van de meest populaire CMS systemen is WordPress. Wij helpen met het monitoren, WordPress hosting, consequent uitvoeren van (beveiligins) updates en de inzet van speciale WordPress firewalls om WordPress websites optimaal bereikbaar te houden.

API beheer

API's een technisch begrip welke steeds meer ingezet wordt en belangrijk zijn voor het verbindingen van online systemen. Wij schrijven testen en monitoren dagelijks op het juist functioneren van API's.

slide

Beheer mobile apps

Beschikbaarheid en push notifications

Beschikbaar in app stores

Push notifications

Periodiek onderhoud

Periodieke rapportage

slide

Backup en service levels

Altijd door gaan

Backup opslag

Profielfoto's, gegenereerde pdf bestanden zoals facturen, logbestanden en alle andere gebruiker of andere type bestanden back-up-pen wij naar meerdere veilige plekken.

Backup database

Voor databases bekijken wij in overleg met de klant hoe vaak hier back-ups gemaakt moeten worden. Deze back-ups plaatsen wij op meerdere veilige plekken.

Backup applicaties

Applicaties door NoardCode ontwikkeld worden uitgebreid bijgehouden doormiddel van een versiebeheer systeem. Uiteraard zorgen wij hierbij voor de backup voorzieningen.

Service afspraken

Zijn extra reactiesnelheden van onze deskundige medewerkers van prioriteit (tijdens en buiten kantoortijden) en moet dit geborgd worden dan kijken wij graag welke afspraken hiervoor nodig zijn.