Webapplicaties

Wij creëren geavanceerde op maat gerealiseerde webapplicaties afgestemd op jou functionele eisen en wensen.

Webapplicaties ontwikkelen wij altijd met een responsive layout, waardoor de webapplicaties beschikbaar zijn op ieder formaat scherm van mobiel apparaat tot grote desktop schermen. Daarnaast is een optimale toegankelijk, beschikbaarheid, snelheid en veiligheid bij NoardCode van top prioriteit. 

Voor het ontwikkelen van webapplicaties maken wij veelal gebruik van Laravel. Programmeren doen wij hier hoofdzakelijk in PHP. Dit is het robuuste fundament voor onze PHP applicaties.

Kunnen wij jou verder helpen?


Graag komen wij met jouw in contact om je verder te helpen bij een IT oplossing.

Bel ons op 058 203 8095
Mail ons op info@noardcode.nl


Webdevelopment voorbeelden

Wat realiseren wij zoal:


QR en barcodes

Voor diverse doeleinden zoals: herkenning van formulieren, uniek promotiemateriaal en ander drukwerk kunnen wij QR en barcodes inzetten in jouw applicatie door codes te generen en herkennen.


API / systeem koppelingen

Koppel jouw webapplicatie met applicaties en systemen van anderen en laat deze samenwerken. Technieken die hierbij bijvoorbeeld gebruikt worden zijn REST API's en SOAP connecties.


Documenten genereren

Voor veel doeleinden zoals, order bevestigingen, coupons en gepersonaliseerde documenten laten wij applicaties realtime unieke documenten genereren zoals PDF's, CSV en andere bestandstypen.


Afbeelding bewerkingen

De afbeeldingen kunnen wij door de applicaties laten aanpassen. Automatisch of na bepaalde acties van gebruikers. Hierbij kun je denken aan het wijzigen van formaten, toevoegen van watermerken en het toepassen van filters.


Rapportage en analyses

Wij helpen je bij het online verzamelen van data. Hiervoor complete en toegankelijke databases op te zetten om vanuit hier analyses te laten uitvoeren en rapportages samen te stellen.


Optimalisatie gebruikerservaring

Voor het optimaliseren van applicaties zetten wij diverse technieken in. Dit door bijvoorbeeld gebruik te maken caching en database systemen als Redis. Daarnaast kunnen wij applicaties monitoren en vanuit analyses op basis van deze gegevens applicaties nog beter maken.


Gebruikersbeheer en beveiliging

Voor NoardCode is het beveiligen van data van top prioriteit. In de praktijk passen wij veel beveilingstechnieken toe zoals goed gebruikers- en rechtenbeheer, maar ook encryptie van data en firewall systemen.


Opzetten REST API's

Moeten externe partijen jouw applicatie / platform aan kunnen spreken. Hier gegevens kunnen op vraag en acties laten uitvoeren. Dan realiseren wij hiervoor je eigen REST API's voor welke op een veilige manier aangeboden kan worden aan de buitenwereld.


Betalingssystemen

Wij koppelen jouw webapplicatie met betalingssystemen waar jij mee werkt of wilt werken. Hierbij kun je denken aan koppelingen met betaalproviders zoals, Mollie, MultiSafePay, IcePay, PayCheckout en PayPal.