Op zoek naar een Laravel programmeur?

JE BENT OP ZOEK NAAR PHP / LARAVEL PROGRAMMEUR (S)

Waarschijnlijk kunnen wij jou verder helpen!

Laravel realisatie en beheer

Wij kunnen als technische partner jouw idee vertalen en uitwerken. Om vervolgens te realiseren tot een succesvol Laravel project.

Laravel (team) ondersteuning

Extra kennis en / of begeleiding nodig voor een bestaand web development team. Wij denken en werken graag mee. Ten doel om onze kennis te delen en jouw team en organisatie verder te helpen.

Extra Laravel programmeur

Jouw laravel team komt programmeurs te kort. Dan kijken wij graag of wij onderdelen kunnen realiseren of kunnen meewerken binnen het eigen laravel team.

slide

Onze Laravel werkwijze

NoardCode streeft naar kwaliteit en beheersbaarheid van webapplicaties. Voor nu en voor in de toekomst. Een juiste werkwijze, (door) ontwikkel en onderhoud strategie is daarom erg belangrijk.

 

Laravel programmeur voor startups

En dan de startups. Bij ons hebben startups een speciale plek. Ambities en heldere doelen, die uiteindelijk zoveel kanten op kunnen gaan.

Iedere startup is direct of indirect een internet bedrijf, welke een goede backend applicatie structuur nodig heeft. Een backend welke "LEAN" opgezet moet worden, maar de kracht moet hebben om soms binnen bijzonder snelle tijd op te schalen. Veelal zal Laravel hierbij het fundament gaan worden.

De laravel programmeurs van NoardCode helpen graag met het opstarten en uitdenken van de technische infrastructuur. Groeit een startup en ontstaat hier de behoefte voor een eigen intern webdevelopment team, dan helpen wij dit graag opzetten, waarbij een logisch en natuurlijk proces zal zijn dat wij de ontwikkeling en management uiteindelijk overdragen aan dit team.