Digitale werkplek

Relax, we got you covered.

Digitale werkplek

Ontdek de voordelen van samenwerken met NoardCode en Microsoft 365! Maak je bedrijf efficiënter met onze online werkplekken, ontworpen om samen te werken, gebruikers- en toegangsbeheer te regelen, apparaatbeheer te organiseren, beveiliging te versterken en ervoor te zorgen dat je gegevens altijd veilig zijn met betrouwbare back-ups.

Informatie aanvragen

Samenwerken

Met Microsoft 365 bieden onze online werkplekken een perfecte omgeving voor vlotte samenwerking. Via Teams kunnen teams gemakkelijk communiceren, documenten delen en in real-time samenwerken. Geen gedoe meer met verwarrende e-mails - gewoon een soepele communicatie-ervaring.

Gebruikers- en Toegangsbeheer

Beheer gebruikersrechten en toegangscontroles eenvoudig met Microsoft 365. Bepaal wie toegang heeft tot welke informatie en behoud de controle over gevoelige gegevens. Met handige identiteits- en toegangsbeheerfuncties zorgen we ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben.

Apparaatbeheer

Houd controle over al je bedrijfsapparaten met Microsoft 365. Of het nu computers, tablets of smartphones zijn, beheer en beveilig ze op één centrale plek. Maak je geen zorgen meer over verouderde software of kwetsbare apparaten - wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf up-to-date en veilig blijft.

Beveiliging

Beveiliging is een prioriteit bij NoardCode. Met Microsoft 365 bescherm je je bedrijfsgegevens tegen bedreigingen van buitenaf. Van slimme anti-malware tot dreigingsdetectie - we bieden een uitgebreide set beveiligingsmaatregelen om je bedrijf te beschermen, waar je ook bent.

Back-up

Voorkom gegevensverlies met betrouwbare back-ups. NoardCode zorgt ervoor dat je belangrijke bedrijfsgegevens altijd veilig zijn. Met regelmatige back-ups ben je snel weer operationeel na onverwachte gebeurtenissen.

Professioneel en Krachtig

Met NoardCode en Microsoft 365 geef je je bedrijf niet alleen de tools om te slagen, maar ook de uitstraling die het verdient. Professionele communicatie, gestroomlijnde processen en optimale beveiliging dragen bij aan het versterken van je zakelijke imago.


Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met NoardCode en ontdek de kracht van geavanceerde online werkplekken met Microsoft 365. Werk slimmer, werk efficiënter, werk met NoardCode!