Cases

Onze opdrachtgevers

Als Laravel specialist en technisch internetbureau realiseert NoardCode diverse webapplicaties en apps.

 
Urgenda Backend oplossing voor het stroomlijnen van het project MeerBomenNu van Urgenda.

Een miljoen bomen

Een miljoen bomen planten en Nederland groener achterlaten; binnen één jaar.

NoardCode realiseerde voor het project MeerBomenNu van Urgenda een online "bomenplanner" om aanbieders, afnemers en duizenden vrijwilligers bij elkaar te brengen.

De bomenplanner stelt Urgenda in staat om dit doel met een relatief klein team te realiseren en om de lat in de toekomst steeds hoger te kunnen leggen.

 

Digitalisering van uitgevers

Digitalisering is aan de orde van de dag, zo ook binnen de uitgeversbranche. Maar hoe breng je de traditionele papieren wereld naar het internet en voeg je tegelijkertijd waarde toe?

Voor o.a. Holstein International en Dekker Creatieve Media & Druk ontwikkelde NoardCode een platform voor het digitaal uitbrengen van magazines.

Dit platform begeleid de hele gang naar online publicatie; van content- tot relatiebeheer. Van een mobiele app tot een webshop voor merchandise. Alsmede de volledige financiële afhandeling voor de vele lezers.

NoardCode Publisher Internationaal platform voor het digitaal uitbrengen van magazines.
 
NTCP Dashboard voor het beheersen van grote hoeveelheden complexe onderzoeksdata.

Plastic 100% recyclen

Eind 2018 is testcentrum NTCP opgericht met als doel een representatief model op industriële schaal te realiseren waarmee plastic 100% recyclebaar moet worden.

De productielijn van het NTCP levert enorm veel data en de resultaten hiervan moeten worden bewaard en geanalyseerd.

Ten behoeve van het verwerken van al deze data heeft NoardCode een dashboard ontwikkeld waarbinnen deze complexe gegevens op een overzichtelijke manier kunnen worden benaderd.

 

Besparen door inzicht

De was doen, maar dan op industriële schaal. Vartex Laundry Systems levert gemodificeerde machines voor precies dit doel.

In een conservatieve markt zag Vartex mogelijkheden voor modernisering en besparing door direct inzicht te geven in o.a. het verbruik van deze machines.

NoardCode ontwikkelde hiervoor een dashboard welke via MQTT direct in contact staat met de individuele wasmachines, waar dan ook ter wereld.

Samen met de door ons ontwikkelde app geeft dit de de klanten van Vartex het inzicht om middelen efficienter in te zetten en om zuiniger om te gaan met zaken als zeep en gasverbruik.

Vartex Dashboard en app voor direct inzicht in fysieke apperatuur over MQTT.

Meer weten?

Bij NoardCode zetten we complexe online vraagstukken om in eenvoudig te gebruiken software.
Graag adviseren we je vrijblijvend over de mogelijkheden voor je vraagstuk.

Contact