Over NoardCode

NoardCode

Bij NoardCode houden we er van om uitgedaagd te worden. Wij vertalen complexe problemen naar gebruiksvriendelijke online oplossingen en doen dat op een informele en pragmatische wijze.

Als technisch internetbureau ondersteunen wij klanten bij het vormgeven van hun ideeën om deze vervolgens te realiseren in de vorm van moderne, gebruiksvriendelijke, webapplicaties en mobile apps.

Tevens verzorgen wij de hosting van de ontwikkelde oplossingen alsmede het onderhoud en de support gedurende de levensduur van een project.
In het kort: uw online technisch partner.

Ons team

Ons team bestaat uit een groep gedreven vakmensen met een passie voor maatwerk software middels het applicatieframework Laravel.

Een team is zo goed als de mensen in het team. Bij NoardCode krijgt iedereen daarom genoeg ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo zijn bijna al onze programmeurs Laravel certified en is NoardCode lid van de Dutch Laravel Foundation ter bevordering van de kennisuitwisseling.

Team

Wat drijft ons?

Bij NoardCode vinden we techniek mooi. Live, wereldwijd, de status van industriële machines volgen heeft iets dat dicht tegen het magische grenst.

Daarbij ontwikkelen wij software voor een grote verscheidenheid aan bedrijven en branches. Het mooist vinden we projecten binnen de GreenTech sector of projecten waarmee we iets kunnen betekenen binnen het grotere geheel.

Meer weten?

Bij NoardCode zetten we complexe online vraagstukken om in eenvoudig te gebruiken software.
Graag adviseren we je vrijblijvend over de mogelijkheden voor je vraagstuk.

Contact